Leuk nieuws voor de mensen die zich hebben ingeschreven voor onze formule 1 reis naar Barcelona in mei 2018. Afgelopen zaterdag hebben we een overleg gehad in Spanje en de hotelkamers vastgelegd voor alle deelnemers aan onze spectaculaire reis.
Na een vruchtbare middag kunnen wij jullie mededelen dat iedere deelnemer een upgrade krijgt naar een 4-sterren hotel, en dit zonder bijbetaling. Onze keus is gevallen op het mooie Maria Del Mar hotel. Voor de nieuwsgierigen onder jullie, dit is de link naar hun website: http://www.mariadelmarhotel.com/#English
Dit mooie hotel is voorzien van vele faciliteiten en ligt midden in Lloret de Mar. Ook vlak bij de boulevard waar de auto-demonstraties gehouden worden, en als je wilt zelf in een Ferrari of Lamborgini kunt rijden (uiteraard tegen betaling).
En natuurlijk ligt dit hotel ideaal om ‘s-avonds op de boulevard onder het genot van een drankje na te genieten.
Wij gaan er steeds meer zin in krijgen. Jullie ook?

F1 Weekend Barcelona