Kees Versluys

KEES VERSLUYS – BIO

 

HET ALBUM / BELEEF HET LEVEN  (klik hier voor het album)

De titel van het nieuwste  ALBUM van Kees Versluys  BELEEF HET LEVEN  is tevens de titel van de single, welke nu ook wordt uitgebracht.

Het was even wachten voor de fans maar het is allemaal de moeite van het wachten waard geweest. Op het album staan reeds uitgebrachte nummers, maar ook diverse nieuwe nummers. De teksten die veelal door Mary Jane Jonkman (Kees zijn vrouw) en Kees Tel zijn geschreven,  zijn gebaseerd op de dingen uit het leven. De dingen die je aangrijpen, die je je herinnert. Uit eigen levenservaring gehaald, hoogtepunten en zo ook dieptepunten. De muziek complimenteert het geheel.

De single 

BELEEF HET LEVEN is een lied met een boodschap, maar heeft tevens een heerlijk meezing gehalte.

Het lied geeft aan dat je te allen tijde herinnerd wilt worden aan de mooie dingen in je leven, maar maakt je er ook meteen op attent om NU te genieten. Feest met elkaar, drink en eet met elkaar, geniet met elkaar en heb elkander lief. Dus:   BELEEF HET LEVEN !

 Jubileum 25 Jaar Kees Versluys

Op 29 september had Kees Versluys zijn jubileum Feestavond in Meerkerk. Hij zat dan 25 jaar in het vak. Precies 25 jaar geleden dat hij zijn “beroemde” optreden bij Henny Huisman had. Henny kwam voor deze gelegenheid naar Meerkerk toe en heeft Kees in een uitverkochte zaal, het eerste exemplaar van het album BELEEF HET LEVEN overhandigd.

Destijds zou Kees nooit verwacht hebben 25 jaar fulltime het artiestenvak te mogen uitoefenen.

Hier is hij enorm trots op.

 Kees Versluys.

Zanger Kees Versluys heeft na zijn “beroemde” TV debuut bij Henny Huisman, twee albums, Personality (1997) en Endeavour (2002) uitgebracht. Ook heeft hij  vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond. Nu is Kees Versluys teruggekeerd naar het Nederlandstalige repertoire.

De eerste nieuwe single “Souvenir“ kreeg al veel aandacht bij Radio en TV. Hierna volgden “Kom Dans Met Mij“, “Eindeloos Mooi“ , ”Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil”, “Morgen Is Nog Heel Ver Weg”  en “Draai Je Niet Om”.  Inmiddels kent men Kees Versluys weer als zanger van nieuw, eigen Nederlandstalig repertoire. Ballads, maar ook diverse feestnummers. Kortom voor elke gelegenheid weet Kees de sfeer te zetten, “FeestPop & Rock & Roll”.

Kees Versluys is een zekerheid voor uw feest.

Vertrouwen in de toekomst.

Kees heeft vertrouwen in de toekomst. Hij heeft mooie optredens in het land  en is te beluisteren op de radio en te zien op TV.

Zijn publiek is trouw en de schare fans groeit elke dag. Ook is Kees enorm betrokken bij zijn fans en dat komt uit het hart.  BELEEF HET LEVEN een boodschap die hij eenieder wil meegeven. Pak de dag, geniet van alles wat om je heen is, want niets is vanzelfsprekend.

 Radio en TV

Kees Versluys is zonder meer trots op de release van zijn ALBUM en  komt de komende maanden voor de promotietour als het even kan weer gezellig langs bij alle Dj’s van de Radio en TV zenders.

Info single: BELEEF HET LEVEN

Songproductie: Kees Tel Pro Studio

Tekst en muziek: Mary Jane Jonkman – Kees Tel

Radio / TV Promotie: Score Promotions:   www.scorepromotions.nl

RTV regio’s:

Kees Versluys, geboorteplaats:  Hoornaar

Mary Jane Jonkman, geboorteplaats: Bovenkarspel

Kees Tel, geboorteplaats: Helmond

www.keesversluys.com

https://www.facebook.com/kees.versluys.7

Boekingen Kees Versluys  naar Keesversluys@alho-events.nl