Rienie van de Kerkhof

Biografie Rienie van de kerkhof:

Rienie is afkomstig uit s’Hertogenbosch

Het entertainen zat er al vroeg in. Op jongere leeftijd deed hij mee aan diverse talentenjachten en  playbackshows.

Tot hij op een  Hollands muziekfeest in 2005 terecht kwam. Toen kreeg hij een microfoon in mijn handen gedrukt en het was meteen raak…nu zingt hij het Nederlandse lied vol overgave.

Hij heeft al met verschillende grote namen mogen samenwerken zoals: Gerard Joling, Lee Towers, Corry Konings, Wolter Kroes. Marianne Weber en Rob van Daal.

De muziek die Rienie bij een optreden laat horen zijn heel divers.                                             

Een optreden van Rienie bestaat uit nummers van Hollandse bodem en Engelstalige hits van toen en nu.

En niet te vergeten  natuurlijk eigen nummers zoals o.a   “Taal noch teken”,  “Maar op een Dag”, “Lady Bonita” , Hier zijn je Sleutels,De Hele Dag,”Mijn Leven Lang” en zijn laatste nieuwe singel “Fiesta Apres Ski”.fd

Doordat Rienie naast een geweldige zanger ook een geweldige entertainer is,weet hij de aandacht van het publiek van het begin tot het einde van zijn optreden vast te houden

Rienie zorgt voor een geslaagd optreden op elke gelegenheid.    Klein of groot ,het maakt Rienie niets uit als hij het publiek maar kan vermaken met zijn liedjes.

De spontane Rienie is een zanger die sfeer en de daarbij behorende gezelligheid brengt.                

Kortom het dak gaat eraf op elk feest.   Dankzij zijn zeer sympathieke en gezellige verschijning is Rienie overal een graag geziene artiest.

En onthoud “een feest is geen feest als Rienie niet is geweest”

Voor Boekingen en/of Informatie mail naar rienie@alho-events.nl